4D pop invisible

After migration from V17 32 bits to 64 bits, 4D Pop is no more visible (MacOS).
I have downloaded last version…
What must I do to get it again ?

Yesterday precisely, a colleague called me for the same problem on his machine while it works perfectly for all others.
We’ll find where it can come from …
In the meantime, we noticed that by opening the Runtime explorer and clicking on “Show Process” (for the “4DPop_palette” process), an empty alert is displayed and its validation is enough to make the palette reappear. A turn around to wait for a correction.

Thanks.
First trial, impossible to close the empty alert
Seceond trial, that’s OK !

Maybe a track…
Can you check that the 4DPop component contains at its first level an “Info.plist” file
If not https://forums.4d.com/4DBB_Main/x_User/3930/files/30081067.ziphere is> one to put at the first level of the component.

Yesterday precisely, a colleague called me for the same problem on his machine while it works perfectly for all others.
We’ll find where it can come from …
In the meantime, we noticed that by opening the Runtime explorer and clicking on “Show Process” (for the “4DPop_palette” process), an empty alert is displayed and its validation is enough to make the palette reappear. A turn around to wait for a correction.

Maybe a track…
Can you check that the 4DPop component contains at its first level an “Info.plist” file
If not https://forums.4d.com/4DBB_Main/x_User/3930/files/30081067.ziphere is> one to put at the first level of the component.

J’ai de nouveau le problème et testé les deux solutions en vain.
Comment peut-on réinitialiser 4D Pop ?